WEB USEE

miércoles, 12 de diciembre de 2012






EL NOU JAMES BOND AMB CARNET





Daniel craig, interpreta al agent James Bond, l´ unic amb llicencia per matar, va obtenir la seva llicencia de conduir a Nova York poques setmanes després de l´estrena de la ultima pel·lícula Skyfall.




L´actor britanic que com James Bond protagonitza numeroses escenes de conducció temerària per tot el món , a complert amb tots els requisits legals per portar vehicles en EE.UU. , segons publica New York post. Las normes de obtenció del permís de conduir varien entre els diferents estats de EE.UU. En Nova York, els que tenen un carnet d´un altre país tenen que passar un examen escrit, un curs de cinc hores de conducció pràctica.
L’ intèrpret va realitzar l ´examen escrit, va fer el curs el pasat 13 de setembre en una escola de conducció del carrer 23 de Manhatan, pero el seu assistent va demanar , i obtenir, una classe en exclusiva, sense altres alumnes . Més tard , va acudir amb un amic a las instal·lacions del departament de vehicles a motor de Nova York Staten Island, on va passar la prova pràctica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario