WEB USEE

miércoles, 3 de diciembre de 2014

MAGDALENES DE XOCOLATA

Ingredients  
- 2ous
- 150 de farina
- ½ cullerada de llevat amb pols
- Una mica de sal
- 100g de xocolata 
- 100g  de nata espesa12 de molles
- Encenalls per decorar 
- 100g de mantega
- Dos cullerades de nata fresca i espessa 
- Una cullerada de vainilla  natural
- 200 g de sucre
Preparació:
Precalentar al forn a 170 C. Col·loca  els motlles de las magdalenes. Batre  la mantega amb sucre per obtenir  una crema. Incorpora els ous de  després  un a  un. Sense parar  de batre barreja  amb llevat  i afegim a la crema. Desfer amb xocolata al bany maria i  deixar de moure fins a  tenir la pasta. Posa  la nata. I finalment fes les magdalenes al nivell d’adalt del forn 25 minuts.
Cristina Alvarez i Ivan Soler

26/11/2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario