WEB USEE

jueves, 3 de marzo de 2016

Cursa Apel·les

El diumenge dia 28 de febrer va ser la Cursa Apelles. La cursa va començar a les 10 A.M. Va tenir 10 kilòmetres de llargada. Això va ser pels adults o sigui majors de 18.
També hi va haver una cursa d’1 milla o, sigui un kilòmetre i mig, de llargada pels menors de 18 anys.
Van col·laborar molts alumnes i gent del barri per organitzar-la. Es va crear molt bon ambient. Tots van haver de venir molt d’hora aquell dia i per esmorzar es va donar xocolata desfet i magdalenes a tots els participants.
la nostra USEE es va convertir en un guarda-robes, quan arribaven els corredors deixaven les seves coses (motxilles, jaquetes...) i els voluntaris les organitzaven. Quan acabaven de córrer venien a buscar les seves coses.
Cada any assisteixen moltes persones de tota la ciutat i poblacions properes, la gent que va col·laborar i va participar se li va donar un obsequi. Quan els corredors va acabar podien prendre una beguda i una hamburguesa per recuperar forces.
El organitzadors es van quedar aquí fins a les 3 P.M. per que l’institut quedes com sempre. Van treballar molt, però van quedar molt satisfets per poder ajudar a que els beneficis repercuteixin en obres socials, ja que aquesta cursa es benefica. Enguany els diners que es van treure van anar a l’Esplai.

Podeu veure les fotos a la web de l'institut:
www.apellesmestres.cat

Sebastian Zapata Gutiérrez

25/02/2016

No hay comentarios:

Publicar un comentario