WEB USEE

martes, 14 de marzo de 2017

TALLER DE CUINA

El passat divendres dia 10 de març a la USEE vam preparar bunyols de quaresma. Són unes postres típiques per l’època de quaresma. Aquest aliment també es pot anomenar com a ‘’bunyols pobres’’, perquè per dins estan buits o plens d’aire.
Recepta:
-         Un got d’aigua
-         Sal
-         150 grams de farina
-         4 ous
-         Sucre
-         Oli
-         Llevat
Passos:
1.    Es posa en una olla l’aigua, la sal, el llevat, la farina i es barreja molt bé a la vegada que ho tenim al foc bullint. Ho deixem reposar 5 minuts, mentres bull l’oli.
2.    Quan la massa ja ha reposat li afegim els 4 ous i ho mesclem.
3.    Quan l’oli estigui bullint afegim diferents trossos de massa, que seran els bunyols.
4.    Finalment en un plat hi posem el sucre i a mesura que anem treien els bunyols de l’oli els barregem amb el sucre.
BON PROFIT!!

14-03-2017                  YOLANDA i KHALID 





 

No hay comentarios:

Publicar un comentario