WEB USEE

miércoles, 7 de febrero de 2018

DIA DE LA PAU

El dia de la Pau va ser el 30 de gener, on en el nostre institut es van organitzar (en col·laboració dels alumnes de 4t) uns jocs cooperatius per als alumnes de 1r i 2n d'ESO. En total han estat cinc jocs. A continucació us explicaré quines activitats eren.

  • -    A la primera activitat que vam jugar va ser amb una pilota gran. El joc consistia en passar-nos una pilota gegant entre tots el participants del grup sense repetir la persona i tampoc es podia caure al terra.

  • -   La segona activitat va ser el cuc. Aquell joc consistia en que ens agafàvem tots del que hi ha al davant i el primer havia de pillar al últim.

  • -  La tercera activitat que vam jugar va ser el banc. Consistia que entre  nosaltres pugéssim al banc com de forma aleatòria i després ens van dir quan ja estàvem sobre el banc que ens col·loquéssim de més gran fins al més petit.

  • -    La quarta activitat va ser els aros. Aquell joc consistia en distribuir-nos en grups de tres on calia saltar en grup els aros del terra a la vegada fins arribar al final.

  • -    I l’últim joc va ser el matalàs. Aquell joc consistia en portar un matalàs al cap sense les mans des d'una meitat del camp fins a l´altre meitat.

Jocs cooperatius vol dir jugar en equip sense competir entre nosaltres però si contra el altres.



Toni                                                       7/2/18




No hay comentarios:

Publicar un comentario