Pastis de pinya y formatge fresc en una base de xocolata.
Ingredients:
·
100 g de flocs de blat de moro
·
200 g de xocolata(100 g de xocolate amb llet i 100 g fosc)
·
1 llauna de pinya a trossos
·
1 full de gelatina blanca
·
400 g de formatge fresc
·
150 ml de suc de pinya + el suc d'una llimona
·
50 g de sucre
·
400 ml de crema de llet
12 racions
Primer agafes la xocolata i la poses
al bany maria, després s'afegeix nata líquida i remenes per aconseguir una
massa brillant. S'afegeixen cereals i després es fa la massa de xocolata. També
posem blat de moro. En un motlle prepares el paper de forn en mantega. Estén
blat de moro amb xocolata. Ho posem a la nevera.
Tot seguit remulla la gelatina amb
una mica d’aigua freda. Per últim després
barregem el formatge amb la pinya i barreja poc a poc la gelatina. Després si vols li poses una mica de suc de suc de
llimona amb gelatina fosa.
Cristina Álvarez
12/2014
No hay comentarios:
Publicar un comentario