WEB USEE

viernes, 10 de enero de 2014

Pastis de pinya y formatge fresc en una base de xocolata.
Ingredients:
·         100 g de flocs de blat de moro
·         200 g de xocolata(100 g de xocolate amb llet i 100 g fosc)
·         100 ml de nata
·         1 llauna de pinya a trossos
·         1 full de gelatina blanca
·         400 g de formatge fresc
·         150 ml de suc de pinya + el suc d'una llimona
·         50 g de sucre
·         400 ml de crema de llet
 12 racions
Primer agafes la xocolata i la poses al bany maria, després s'afegeix nata líquida i remenes per aconseguir una massa brillant. S'afegeixen cereals i després es fa la massa de xocolata. També posem blat de moro. En un motlle prepares el paper de forn en mantega. Estén blat de moro amb xocolata. Ho posem a la nevera.
Tot seguit remulla la gelatina amb una mica d’aigua freda. Per  últim després barregem el formatge amb la pinya i barreja  poc a poc la gelatina. Després  si vols li poses una mica de suc de suc de llimona amb gelatina fosa.

Cristina Álvarez

12/2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario