WEB USEE

domingo, 19 de enero de 2014

Magdalenes de pastanaga  amb cobertura de formatge fresc
Necessitem per fer magdalenes:
2 ous
1 mica de sal
70 grams de sucre
100 grams ametlla
1 cullerada de farina
75 grams de pastanaga rallada
12 cabasset de paper per magdalenes
100 grams de mantega estovada
150 grams de formatge fresc cremoses
150 grams de sucre glas tamisat
Temps de preparació uns 20 minuts .
Preparació: uns 20 minuts.
Para escalfar forn a 175 graus .
150 graus: ficar els cabassets de paper en un motlle múltiple per a magdalenes
Separi els ous dels rovells i de les clares. Pujar les clares a punt de  neu. Amb una mica de sal afegeix el sucre, poc a poc i batre fins obtenir una crema brillant.  Incorporar les clares d´una a una i segueixi batent.
 Finalment barrejar amb cura l´ ametlla, la farina i la pastanaga i afegir  la crema. Barrejar-ho molt bé.
Reparteix  la pasta  entre les capcetes i coure les magdalenes a punt de neu mig uns 30 minuts.
Després deixar-les  reposar i després  deixa-les refredar sobre al marbre.
Mentre tant per preparar la crema, es bat la mantega amb formatge i sucre glas i es barreja bé . Posar la crema  amb una mànega pastissera de boca gran. Repartir sobre les magdalenes i guarnir-les amb una pastanaga.


Cristina Álvarez Espada 
7/02/2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario