Magdalenes de pastanaga amb cobertura de
formatge fresc
Necessitem per fer
magdalenes:
2 ous
1 mica de sal
70 grams de sucre
100 grams ametlla
1 cullerada de farina
75 grams de pastanaga
rallada
12 cabasset de paper per
magdalenes
100 grams de mantega estovada
150 grams de formatge fresc
cremoses
150 grams de sucre glas
tamisat
Temps de preparació uns
20 minuts .
Preparació: uns 20 minuts.
Para escalfar forn a
175 graus .
150 graus: ficar els
cabassets de paper en un motlle múltiple per a magdalenes
Separi els ous dels
rovells i de les clares. Pujar les clares a punt de neu. Amb una mica de sal afegeix el sucre,
poc a poc i batre fins obtenir una crema brillant. Incorporar les clares d´una a una i segueixi batent.
Finalment barrejar amb cura l´ ametlla, la
farina i la pastanaga i afegir la crema.
Barrejar-ho molt bé.
Reparteix la pasta entre les capcetes i
coure les magdalenes a punt de neu mig uns 30 minuts.
Després deixar-les reposar i després deixa-les refredar sobre al marbre.
Mentre tant per preparar
la crema, es bat la mantega amb formatge i sucre glas i es barreja bé . Posar la
crema amb una mànega pastissera de boca
gran. Repartir sobre les magdalenes i guarnir-les amb una pastanaga.
7/02/2014
No hay comentarios:
Publicar un comentario