WEB USEE

miércoles, 21 de enero de 2015

Per què els creps de formatge i gall dindi amb un suc de taronja és l’esmorzar ideal?

Els nens de la USEE hem escollit fer creps perquè creiem que és un  esmorzar  prou sà i amb els nutrients necessaris per un nen de 13 anys.
Seguidament indiquem que obtenim dels diferents aliments que s’utilitzen per elaborar el creps:

Farina
            Aporta hidrats de carboni que es la substancia nutritiva que el cos necessita em  mes quantitat.la necisistem per obtenir energia  per las activitats que fem al llarg del dia
Ous i gall dindi

ouS
            Ens proporcionen proteïnes que el cos ens demana que formen  la matèria del nostre cos

Llet i formatge
            Son aliments molt complets ja  que proporcionen proteïnes, greixos, vitamines, i sals minerals.. sobretot el mes important es el calci es molt important.

Suc de taronja
           Està fet de fruita fresca que és una bona font de vitamines i sals minerals. També d’hidrats de carboni i de fibra que ens ajuda a la nostra digestió



Segur que amb aquest esmorzar tenim força per passar afrontar el matí amb ganes, energia i bon humor  . 

DESPRÉS DE FER-LOS A LA USSE ELS VAM MENJAR.. ESTAVEN BONISSIMS

Judith CastellÓ

12/12/2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario