Per què els creps de formatge i gall dindi amb
un suc de taronja és l’esmorzar ideal?
Els nens de la USEE hem escollit fer creps
perquè creiem que és un esmorzar prou sà i amb els nutrients necessaris per un
nen de 13 anys.
Seguidament indiquem que obtenim dels diferents
aliments que s’utilitzen per elaborar el creps:
Aporta
hidrats de carboni que es la substancia nutritiva que el cos necessita em mes quantitat.la necisistem per obtenir
energia per las activitats que fem al
llarg del dia
Ous i gall dindi
ouS
Ens proporcionen proteïnes que el cos ens
demana que formen la matèria del nostre
cos
Llet i
formatge
Son aliments molt complets ja que proporcionen proteïnes, greixos,
vitamines, i sals minerals.. sobretot el mes important es el calci es molt
important.
Suc de taronja
Està fet
de fruita fresca que és una bona font de vitamines i sals minerals. També d’hidrats
de carboni i de fibra que ens ajuda a la nostra digestió
Segur que amb aquest esmorzar tenim força per
passar afrontar el matí amb ganes, energia i bon humor .
DESPRÉS DE FER-LOS A LA USSE ELS VAM MENJAR..
ESTAVEN BONISSIMS
Judith CastellÓ
12/12/2014
No hay comentarios:
Publicar un comentario