WEB USEE

jueves, 24 de noviembre de 2022

Taller d'Ubuntu

El dijous 17 de novembre de 2022, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Apel·les Mestres de l'Hospitalet de Llobregat hem fet una activitat anomenada "Taller Ubuntu". El taller s'ha fet al gimnàs del centre amb Juan, l'instructor ens ha explicat què és l'Ubuntu, entre d'altres activitats.

L'activitat més "moguda" va consistir en el següent: escriure el nostre somni en un trosset de paper i posar-lo dins d'un globus. Després vam inflar el globus (amb el paper a dins) i ens va donar uns escuradents. El Juan va dir que havíem de protegir el globus, i també va dir que el joc acaba quan el seu company deixés de tocar el tambor, però aleshores tots vam córrer i no vam caure en què mai ens va dir què havíem de fer amb l'escuradents. Tots vam començar a explotar-nos els globus entre nosaltres i quan vam acabar ens vam asseure a terra I ens va dir preguntar "Per què us heu explotat els globus?".

Ens va fer reflexionar sobre com protegim els somnis de tots: si nosaltres mateixos no podem aconseguir el nostre somni, per què anem a aixafar el d'un altre.

En acabar alguns companys van marxar, mentre que altres ens vam donar les gràcies i ens vam acomiadar.

Autor: Yeri Tenorio

                                                                                                                                    



No hay comentarios:

Publicar un comentario