WEB USEE

miércoles, 4 de febrero de 2015

Bunyols de bacallà

Temps de preparació: 45 minuts
Ingredients per 35 bunyols:
400g de bacallà salat
½ kg patates
2 ous
50g de farina
2 alls
Julivert
Oli de oliva per fregir
Elaboració
En primer lloc cal rentar el bacallà per treure-li la sal, esmicolar-lo i posar-ho en remull, canviar-li l’aigua al cap d’una hora més o menys.
Mentrestant bullim les patates pelades i trossejades amb aigua  sense sal, fins que siguin cuites.
Batre els ous amb l’all i el julivert picat i afegim las patates escorregudes i xafades, remenem , tirem el bacallà escorregut ,tornem a remenar, i finalment  afegim la farina fins obtenir la consistència desitjada.
Posem a escalfar força oli en una paella petita i fonda, ja que ha  de cobrir els bunyols. Amb dues culleres i els anem fregim de mica en mica.
Els fiquem en un plat al que haurem posat paper de cuina perquè deixin anar l’oli de més.


Cristina 
2/2/2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario