Bunyols de bacallà
Temps de preparació: 45 minuts
400g de
bacallà salat
½ kg patates
2 ous
50g de
farina
2 alls
Julivert
Oli de oliva
per fregir
Elaboració
En primer
lloc cal rentar el bacallà per treure-li la sal, esmicolar-lo i posar-ho en
remull, canviar-li l’aigua al cap d’una hora més o menys.
Mentrestant
bullim les patates pelades i trossejades amb aigua sense sal, fins que siguin cuites.
Batre els
ous amb l’all i el julivert picat i afegim las patates escorregudes i xafades,
remenem , tirem el bacallà escorregut ,tornem a remenar, i finalment afegim la farina fins obtenir la consistència
desitjada.
Posem a
escalfar força oli en una paella petita i fonda, ja que ha de cobrir els bunyols. Amb dues culleres i els
anem fregim de mica en mica.
Els fiquem
en un plat al que haurem posat paper de cuina perquè deixin anar l’oli de més.
Cristina
2/2/2015
No hay comentarios:
Publicar un comentario